Яку конструкцію змішувача вибрати?

Сьогодні всі змішувачі, якими вони не були б різними на вигляд, можна поділити на три основних види в залежності від їх конструкції:

 

- двохвентильні – класичний варіант з двома кранами для подачі гарячої та холодної води;
- одноважільні, коли за допомогою одного важеля можна регулювати і натиск води, і температуру;
- безконтактні не вимагають безпосереднього торкання, так як включаються тільки при піднесенні рук.


Найпопулярнішими сьогодні вважаються одноважільні змішувачі, адже користуватися ними дійсно зручно, а регулювати натиск і температуру води можна одним тільки мізинцем. З таким змішувачем не буде йти час на регулювання потрібної температури, а значить ви заощадите ще й воду. При необхідності припинити подачу води можна миттєво, просто опустивши змішувач, а не провертаючи крани.

 

 

Двохвентильні змішувачі сьогодні в плані зручності сильно поступаються одноважільним. Їх зазвичай використовують або консерватори, які звикли до такого пристрою, або ті, чия кухня виконана в класичному стилі, і одноважільний змішувач просто не впишеться в загальний інтер'єр.

 

 

Безконтактні або сенсорні змішувачі – найзручніший і економічний варіант, але зважаючи на свою ціни не найпоширеніший на вітчизняних кухнях. Вода з такого змішувача ллється тільки тоді, коли перед ним є якийсь предмет або руки людини. Якщо прибрати предмет – вода відразу ж перестане литися. Жодна крапля води не проллється даремно, та й переживати про те, що забули прикрутити кран, не потрібно буде. А вже яку зручність такий змішувач надає під час приготування їжі та миття посуду, коли брудними руками непотрібно торкатися пристрою, тим самим бруднюючи його.

 

 

Всі наші моделі можна подивитися ТуТ